Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΡΑ εκπέμπει από το Πολυτεχνείο

Με μία ώρα πρόγραμμα την Παρασκευή, μεταξύ 20:00 με 21:00 και εννιά ώρες το Σάββατο, 12:00 με 21:00, η ΕΡΑ εκπέμπει μέσα από το Πολυτεχνείο, παρά τις απειλές για επέμβαση της αστυνομίας. Το πρόγραμμα της ΕΡΑ αναμεταδίδεται διαδικτυακά αλλά και από τους περιφερειακούς ταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
H ΠΟΣΠΕΡΤ νωρίτερα ανακοίνωσε πως «συνεχίζουμε τον αγώνα και θα εκπέμψουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στοwww.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ» και κάλεσε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων«για να κερδίσουμε τώρα τις μάχες, αλλά και να αποτρέψουμε το νέο κύμα απολύσεων, που προετοιμάζουν κυβέρνηση και τρόικα».
Συγκεκριμένα η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί σε «συμμετοχή στην εκδήλωση εργαζομένων που γίνεται το Σάββατο 16 Νοέμβρη στο Πολυτεχνείο. Μαζική συμμετοχή όλων στην πορεία για τα 40 χρόνια του Πολυτεχνείου. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην πορεία της Κυριακής 17/11 με προσυγκέντρωση στις 2μμ στην πλ. Κλαυθμώνος. Καλούμε τους εργαζόμενους να βρεθούμε μετά την πορεία στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 7μμ στην Αγ. Παρασκευή. Για να στείλουμε το μήνυμα σε κυβέρνηση και τρόικα ότι το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ανήκει στο λαό και τους εργαζόμενους και όχι στην αστυνομία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου