Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Φώτο: Η ΝΔ λογοκρίνει τον Μάνο Χατζηδάκι...μέσω της νεολαίας της!


Σήμερα συμπληρώνονται 88 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Έλληνα ανθρώπου, καλλιτέχνη και μουσικού Μάνου Χατζηδάκη....Έτσι η νεολαία της Νέα Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ, τον τιμάει σήμερα, με μία αφίσα, όπου χρησιμοποιεί απόσπασμα από την βιογραφία του, όπως βλέπετε εδώ, στο επίσημο προφίλ του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.


Το απόσπασμα, που χρησιμοποιεί η ΝΔ, είναι, όπως είπαμε, από την προσωπική του βιογραφία, που μπορείτε να την διαβάστε ΕΔΩ.
Ολόκληρο το απόσπασμα, αναφέρει: "Π ε ρ ι φ ρ ο ν ώ αυτούς που δεν στοχεύουν στην αναθεώρηση και στην πνευματική νεότητα, τους εύκολα «επώνυμους» πολιτικούς και καλλιτέχνες, τους εφησυχασμένους συνομήλικους, την σκοτεινή και ύποπτη δημοσιογραφία καθώς και την κάθε λογής χυδαιότητα."

Ναι μεν, στην αφίσα, βάζουν σήμανση, ότι κάτι λείπει, αλλά παραλείπουν 3-4 λέξεις, που συμπληρώνουν το νόημα της όλης φράσης του Μάνου
Χατζηδάκη! 
Αφαιρούν λοιπόν από την αφίσα τους την φράση " την σκοτεινή και ύποπτη δημοσιογραφία "...

Αφού προφανώς θεωρούν την παραπάνω ρήση επίκαιρη, προφανώς εκτιμούν, ότι στις μέρες μας, η δημοσιογραφία, αυτή των μεγάλων ΜΜΕ, είναι καθαρή και φωτεινή!!

Να μην στεναχωρήσουν και τα φερέφωνα τους.....
Και μία παρατήρηση: Αφού τον πετσοκόψατε, που τον πετσοκόψατε, δεν κόβατε και αυτό με τους "επώνυμους πολιτικούς";; Έχετε πήξει στα τζάκια, και στις τηλεδιασημότητες εκεί μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου