Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Να δείτε που και η μικρή Μαρία, όταν μεγαλώσει, θα κλέβει κι αυτή παιδιά

Του Αntistachef
 Ο Αγίος Παντελεήμονας ο Αντιφασίστας να βάλει το χέρι του να γλυτώσει η μικρή Μαρία από τους "σωτήρες" της. Ο "ξανθός άγγελος" -Ολλανδή, και όχι σκανδιναβή, όπως μάθαμε από "ειδικό" ανθρωπολόγο σε μεγάλο κανάλι- ήταν τελικά γυφτάκι και μάλιστα από την Βουλγαρία. Η Μαρία μας χάλασε τα ελληνορθόδοξα στερεότυπα με βάση τα οποία οι γύφτοι είναι μαύροι και βρομεροί και όχι "ξανθοί άγγελοι" ή λευκοί και καθαροί σαν τους "γνήσιους" Έλληνες που την άρπαξαν από τους ανθρώπους που την αγαπούσαν.
 Με βάση λοιπόν όσα μάθαμε, όταν μεγαλώσει, η μικρή Μαρία θα απάγει κι αυτή παιδάκια και θα τα
εκμεταλλεύεται. Μάλιστα θα προτιμά τα ξανθά, γιατί βγάζουν μεγαλύτερο κέρδος, όπως επίσης μας ενημέρωσε η έγκυρη ελληνική δημοσιογραφία που φρικάρει στην ιδέα του ανήθικου κέρδους... Θα κλέβει, θα λέει ψέματα και όλα τα υπόλοιπα που έκαναν οι Έλληνες Ρομά γονείς της στο βαθμό που δεν έλεγαν στα κανάλια την αλήθεια (τους): δηλαδή ότι απήγαγαν την Μαρία από μια οικογένεια Σουηδών!
Το σίριαλ έλαβε τέλος ως κραυγαλέο φιάσκο (που αν υπήρχε ΕΣΡ θα σήκωνε πολλά εκατομμύρια πρόστιμα) και αμέσως τα έγκυρα κανάλια το γύρισαν στον μικρό Mπεν, που πάλι θα τον έχουν κλέψει γύφτοι, όπως την μικρή Μαρία των πρώτων ημερών. Γενικά, παρ΄ ότι το κράτος και η δικαιοσύνη δεν έχουν απαντήσει που είναι τα 500 παιδιά των φαναριών που έχουν εξαφανιστεί από το 2004, το μόνο βέβαιο για τα κανάλια είναι ότι οι Τσιγγάνοι είναι που κλέβουν παιδιά. 
Τελικά, είτε με παντελόνι παραλλαγής είτε με γραβάτα, ο χρυσαβγιτισμός δεν θα μας λείψει.
 http://www.rednotebook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου