Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Λογαριασμοί κινητών δημοσία δαπάνη!





Του Πέτρου Κατσάκου

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, μιλώντας πρόσφατα σε συνεργάτες του, σχολίαζε πως το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει εντολή να μηδενιστούν τα έξοδα ακόμη και για τους καφέδες. Μάλιστα ο κ. Μηταράκης εμφανίσθηκε ιδιαίτερα κιμπάρης πριν λίγες ημέρες πληρώνοντας από την τσέπη του 30 ευρώ για τους καφέδες των εκπροσώπων της τρόικας.
Ο υφυπουργός, που σε δύο μήνες θα ταξιδέψει ώς το εξωτικό Μπαλί συνοδεία τριών συνεργατών του για να παραστεί σε διεθνές συνέδριο με συνολικό κόστος μετακίνησης 17.500 ευρώ, καλό θα είναι να μην το παρακάνει με το κινητό του τηλέφωνο. Τον Δεκέμβριο του 2012, κατά τη διάρκεια αντίστοιχου ταξιδιού στις ΗΠΑ, ο κ. Μηταράκης είχε χρεώσει το υπουργείο με τον λογαριασμό του προσωπικού του κινητού της τάξης των 2.680 ευρώ.
Ο υφυπουργός μάλιστα, για να μην εμφανισθεί το όνομά του δίπλα στον φουσκωμένο λογαριασμό που δημοσιεύθηκε στη "Διαύγεια, προτίμησε να δημοσιοποιήσει τον αριθμό του τηλεφώνου του κρατώντας με τον τρόπο αυτό την ανωνυμία του. Μόνο που ο συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνου υπάρχει σε εκατοντάδες δημοσιογραφικές και όχι μόνο ατζέντες...

 http://www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου