Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Από τις μονταζιέρες της Συγγρού οι «διευκρινίσεις» ΣτΕ

Για διαρροή πλαστών διευκρινίσεων του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κατηγορεί ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δήλωση του κ. Μενουδάκου αργά χθες το βράδυ.

«Έχοντας χάσει κάθε ίχνος πολιτικής εντιμότητας και αξιοπιστίας, το Μαξίμου έβαλε μπρος τις μονταζιέρες της Συγγρού, κατασκευάζοντας και διοχετεύοντας πλαστές διευκρινίσεις του προέδρου του ΣτΕ» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «αντί να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ για άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης, συνεχίζει να παρανομεί, εκθέτοντας για μια ακόμη φορά τη χώρα διεθνώς», ενώ φθάνει και στο σημείο «να κρύβεται πίσω από επικοινωνιακά χαλκεία του χειρίστου είδους, τα οποία εμπλέκουν στα σχέδιά τους ακόμα και το ΣτΕ».
«Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Σαμαράς είναι ότι στην προσπάθειά του να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση έχει πρώτα από όλα ηττηθεί από την ελληνική κοινωνία που  από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους τη δημοκρατία», καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπάρχει ένα σύστημα επικοινωνίας, μια μονταζιέρα η οποία μπήκε μπρος και δεν σεβάστηκε ούτε το ΣτΕ», σχολίασε σε δηλώσεις του στον ρ/σ Alpha 989 ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης και πρόσθεσε για τον Πρωθυπουργό: «Αντί ο κ.Σαμαράς να εφαρμόσει την απόφαση, την αγνοεί,παρανομεί και πρωτοστατεί σε ένα σύστημα χαλκευμένων διαρροών για να δώσει την ερμηνεία που θέλει εκείνος».
Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή το τηλεγράφημα του ΑΠΕ για τις φερόμενες διευκρινήσεις του προέδρου του ΣτΕ, Κωνσταντίνου Μενουδάκου, για την ΕΡΤ, ζήτησε να πέσουν κεφάλια στο ΑΠΕ.
Ο κ. Παπαδημούλης γράφει χαρακτηριστικά: «Ο κ.Μενουδάκος "αδειάζει" τις διευκρινίσεις που του απέδωσε το ΑΠΕ. Αν δεν πέσουν κεφάλια στο ΑΠΕ για την αθλιότητα, μυρίζει "εντολή Σαμαρά".»
 http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου