Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Εργαζόμενοι Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκα: Μας δολοφονούν !!!

Κύριε Παναγιωτόπουλε.

Όπως ειδή γνωρίζετε πολύ καλά, εμείς οι εργαζόμενοι των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, έχουμε από τις 18 Απριλίου με την εκ περιτροπής εργασία που μας επέβαλε ο Ιδιοκτήτης μας Κ.Σαφα, μέχρι και σήμερα 24 Αυγούστου,να πάμε ένα μεροκάματο στο σπίτι μας και να ζήσουμε τις οικογένειες μας.
Νομίζουμε ότι είμαστε οι τελευταίοι που φταίμε στην διαμάχη που υπάρχει μεταξύ σας,και του Υπουργείου σας,και του κ.Σαφα.
Αλλά είμαστε δυστυχώς τα θύματα σας που μας έχετε βάλει και οι δυο πλευρές μπροστά,για να αποκομίσετε είτε εσείς την κατάλληλη προβολή σας,και της δημοσιότητας, είτε ο Ιδιοκτήτης μας για να αποσπάσει χρήματα.
Από τότε μέχρι σήμερα και παρά τις επανειλημενες μας επισκέψεις μας μαζί με το Σωματείο μας Η Τρίαινα,στο Υπουργείο σας, μόνο υποσχέσεις πήραμε,και στα λογία αλλά και οι προκάτοχοι σας και γραπτά.
Μας υποσχεθήκατε ότι εκτός ότι θα βρείτε σύντομα την λύση,και εκτός από την συμπαράσταση σας,και την συμπόνια σας,και ένα ποσόν γύρω στα 1.000 ευρώ στον καθένα μας,για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι αξιοπρεπώς,και να μην καταρευσουμε.
Μάλιστα προσδιορίσατε προς όλους εμάς,και κάνατε δηλώσεις και στα κανάλια, ότι μέχρι τις 15 Αυγούστου,θα λυνόταν όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν και θα λαμβαναμε αυτό το ποσόν.
Πριν τις 20 Αυγούστου,και αφού όλο το Δημόσιο πήγε διακοπές, μάθαμε ότι είχατε πάει και σεις και καλά κάνατε Διακοπές στην Κρήτη.
Εμείς όμως Κύριε Υπουργέ, φέτος διακοπές δεν κάναμε. Όχι ότι δεν θέλαμε, αλλά κοιτάξαμε κάτι πιο επείγον από αυτό.Να έχουμε τον άρτον τον επιούσιον, κοινώς να έχουμε ένα κοματι ψωμί να φάμε..
Και όχι όλοι, γιατί άλλοι πάνε στην Εκκλησιά, άλλοι σε Συγγενείς, μήπως την βγάλουν για λίγο καιρό.
Έτσι φτάσαμε σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου και ενώ μας είχατε προϊδεάσει ότι θα λυνατε οριστικά το πρόβλημα μεσώ Ο.Α.Ε.Δ,και ότι έλειπε μια μόνο υπογραφή, πάλι δεν το υλοποιήσατε.
Θα περιμένουμε και αύριο, αλλά και μεθαύριο... έστω και με άδεια στομάχια,θα το περιμένουμε γιατί το έχουμε ανάγκη.
Γιατί σε κάποιους από μας τους έχει κοπεί το Ηλεκτρικό ρεύμα,σε άλλους η δόση για τα Στεγαστικά,σε άλλους για Δάνεια,και σε όλους μας όπως φρόντισε η Κυβέρνηση,να μην υπάρξει κανένας που να μην πληρώσει,η Εφορία.
Επί πλέων καπιοι έχουν παιδιά που σε περίπου ένα μηνά,θα θέλουν σχολικά βιβλία, Φροντιστήρια,κ.λ.π.
Άλλα δυστυχώς συν όλα τα αλλά έχουμε και στομάχι και δεν είμαστε οι μόνοι, αλλά όλη μας η οικογένεια που θέλει κάτι να βάλει στο στόμα της.
Άρα δεν θα γίνουμε πλούσιοι με τα 1.000 ευρώ, αλλά θα βουλώσουμε καμιά τρύπα από τα σπίτια μας που έχει γίνει σουρωτήρι στις υποχρεώσεις.
Πιστεύουμε να το διαβάσεις το μήνυμα αυτό,και να κάνεις επιτελούς πράξη τις υποσχέσεις σου..
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου μας,και προσωπικά ο Πρόεδρος μας που όλοι εμείς οι Εργαζόμενοι τον έχουμε εξουσιοδοτήσει,περιμένει τα υποσχόμενα σας,να τα κάνετε πράξη,και να μας ανακοινώσει τα ευχάριστα..
Μην αργείτε άλλο..
Οι δικαιολογίες έχουν και ένα τέλος.
 (οι Εργαζόμενοι Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου