Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο Μπόμπολας απειλεί με κλείσιμο της Goal News, για να επιβάλει αντεργατικά μέτρα

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν διστάζει να προβεί ανοιχτά σε εκβιασμό των εργαζομένων για να τους υποχρεώσει να συμφωνήσουν σε εξαιρετικά μεγάλες μειώσεις των αποδοχών τους.
Σε κλίμα απαξιωτικό ο κ. Φώτης Μπόμπολας, ζητεί νέες απολύσεις από τους διευθυντές της εφημερίδας, ενώ απαιτεί, όσοι γλιτώσουν από το «πογκρόμ» των απολύσεων, να υποχρεωθούν να προσφέρουν την εργασία τους αμισθί και στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA FM».
Ο γνωστός επιχειρηματίας απειλεί ότι θα κλείσει τελικά την εφημερίδα, και δηλώνει ότι έχει συναντήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές, που είναι, όπως λέει, οι «φερέγγυοι» Ανδρουλιδάκης και Γέρου, οι οποίοι «έχουν διαπρέψει» στο χώρο των ΜΜΕ με τη γνωστή σε όλους πορεία τους.
Η ΕΣΗΕΑ δήλωσε την δυναμική συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων και αποφάσισε να αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσον στη νέα επίθεση της ιδιοκτησίας της «GOAL NEWS», μετά από την σημερινή της συνεδρίαση, προαναγγέλλοντας κλιμακούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει οι εργαζόμενοι να γίνουν βορά και θύματα στους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς των εργοδοτών.
 
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου