Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Καμίνης: Στάσου, εισιτήρια!!!

Εκπτώσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους τουρίστες ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης

Σε συνάντηση που είχε ο Γ. Καμίνης με τον υπουργό Υποδομών και Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε, μεταξύ άλλων, εκπτώσεις στην τιμή των εισιτηρίων για τους επισκέπτες της πόλης!
 
Σε μια πόλη που η τιμή του εισιτηρίου, λόγω Μνημονίου, αυξήθηκε πρόσφατα κατά 40%, φτάνοντας το 1,40 ευρώ, κι ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί επιπλέον αύξηση της τιμής κατά 25%, απόφαση που περιλαμβάνεται στο Μνημόνιο ΙΙ, σε μια πόλη που οι κάτοικοι της βρίσκονται στη δίνη της φτώχειας, της ανεργίας και των περικοπών σε μισθούς, συντάξεις και δικαιώματα, ο δήμαρχος, φροντίζοντας, βεβαίως, το συμφέρον των πολιτών της Αθήνας, διεκδικεί ελαφρύνσεις για τους τουρίστες. Δεν υπάρχει άλλωστε ωραιότερο θέαμα για τους επισκέπτες από τους άστεγους που καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Ας έχουν ένα κίνητρο τουλάχιστον.

Υ.Γ. Όσοι εργαζόμενοι, άνεργοι και λοιποί αναξιοπαθούντες νομίζουν ότι θα επωφεληθούν από την ενδεχόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης, ας απευθυνθούν στον Σημίτη να του ζητήσουν το μερίδιο που τους αντιστοιχεί από την οικονομική μεγέθυνση των χρυσών χρόνων του εκσυγχρονισμού...
 
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου