Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αλήθειες και ψέμματα για το καταρρέον πολιτικό σύστημα...

Δεν αντέχω άλλο! Έχει πονέσει το μυαλό μου με αυτά που βλέπω και ακούω καθημερινά! Ο Τσίπρας έτσι , ο Τσίπρας αλλιώς! Ως γνωστών είμαστε ο λαός των υπερβολών και ο πιτσιρικάς έκανε το λάθος να τους ξυπνήσει όλα τα ένστικτα! Γέμισε ο τόπος Τσιπρολόγους!
Ξεκίνησε από τα αγαπημένα μας Γερμανικά κανάλια μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά! Οι διάφοροι Πρετεντέρηδες , Καψήδες , κύριοι Μπάμπηδες ξεκινάνε και τελ...ειώνουν τα δελτία τους με το πόσο κακό μπορεί να μας κάνει ο Σύριζα επειδή φυσικά έτσι δεν χρειάζεται να εξηγήσουν πόσο κακό μας έχουν κάνει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ τριάντα χρόνια τώρα .Σιγά τώρα να μην πρέπει να λογοδοτήσουν.
Την σκυτάλη πήραν η κυρία Μέρκελ, ο κύριος Μπαρόζο και όλη η παρέα των τοκογλύφων που δυστυχώς διοικούν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ την Ε.Ε. Μην το ακούτε αυτό το παλιόπαιδο,μας λένε, είναι κομμουνιστής και θα σας πάρει τα σπίτια και τις καταθέσεις δεν είστε ευχαριστημένοι που σας τα παίρνουν οι τραπεζίτες μας; Δεν είστε ευχαριστημένοι από τη στοργή και την φροντίδα μας ; Στο κάτω κάτω τι σας κοστίζει; 45 δισεκατομμυριάκια το χρόνο. Τι τα θέλετε τα πειράματα καθίστε στα αυγά σας.
Εσχάτως το ρόλο αναμεταδότη πήραν διάφορα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της ΝΔ ανα την επικράτεια ! Τι δουλειά κάνει ο Τσίπρας, τι έκανε ο πατέρας του στηνχούντα, ξέρω έναν κουμπάρο του συμπεθέρου του που ήταν στην ΕΡΕ.
Όλοι αυτοί που βαρούσανε προσοχή στους ανεπάγγελτους Λαλιώτηδες ,Παπουτσήδες,Βαρβιτσιώτηδες,Σαμαράδες που δήλωναν επάγγελμα υπουργός και μας κατέτρωγαν τα σπλάχνα, σήμερα ζητάνε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.
Τους βλέπω όλους αυτούς να κάνουν φύλο και φτερό το πρόγραμμα του Σύριζα και να ζητάνε εξηγήσεις για κάτι που ούτε καν έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται.
Είναι όλοι αυτοί που ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα προγράμματα των δικών τους κομμάτων για να δουν πόσο διαφορετικά είναι από αυτά που υλοποιούν, για να δούμε πως περάσαμε από το λεφτά υπάρχουν του προγράμματος στο ή σας αρμέγουμε ή χρεοκοπούμε, για το πως φτάσαμε από τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας στις ατομικές συμβάσεις εργασίας και την ανασφάλιστη εργασία.
Ε λοιπόν ως εδώ!! Καλή η βιομηχανία λάσπης που ξεκινήσατε αλλά θα γυρίσει στα μούτρα σας! Ο σκλάβος ξύπνησε! Βλέπει και καταλαβαίνει ποιος είναι στο παραμυθάκι σας ο δράκος! Γι αυτό έχω να σας δώσω μια συμβουλή. Μαγευτείτε κάντε ένα κόμμα Αντωνάκηδες, Βαγγέληδες βάλτε για αρχηγό τον Ραινχεμπαχ και κατεβείτε στις επόμενες Γερμανικές εκλογές. Είμαι σίγουρος ότι εκείνοι θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες που τους έχετε προσφέρει και θα σας διασώσουν πολιτικά. Εμείς στις 17 θα ψηφίσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,πατριωτικά και κυρίως Αριστερα, με τη δύναμη της καρδιάς μας και με όση αξιοπρέπεια μας έχετε αφήσει.......
 
Δημήτρης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου